Ford C-Max Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
122 Posts
Discussion Starter #1
hi all, is it just me or does it take a long time to load any of the pages to view as i think this is the slowest site i have used for quite a while and some times it wont load at all.
 

·
Registered
Joined
·
280 Posts
I get the same, and I use a high speed network at my work place.
It is much worse when I'm a home,
but then I do only have 512mb connection there.
 

·
Registered
Joined
·
2,402 Posts
Not just you,sometimes I can`t even get in.Then later no probs,suppose it`s something to do with how busy the isp is.
 

·
Registered
Joined
·
280 Posts
I got an e-mail from Dan (the webmaster) and he said this:

I've noticed a lot of performance issues lately with the site running very slow or offline altogether so I'm looking to get the site moved onto a more reliable webhost. I hope to have this completed by the end of March.<?: prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" />

This should improve the speed and reliability of the site....


Well it can't be any worse than it already is as certain times.
Edited by: R7BKR
 

·
Registered
Joined
·
250 Posts
Sorry to report that the site has been more or less unusable from my end today, and barely adequate over the past week. Clearly the current web host is not up to the job. Is there any updated news about when we might expect an improvement in performance? Would a K&N air filter help?
 

·
Registered
Joined
·
2,402 Posts
I don`t know about anyone else,but this problen seems to be getting worse.On the odd occasion I can get it to load,it usually comes up saying error.
The only time I can get on with no hassle is the middle of the nite.
Roll on the fix.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top